GasztroenterológiaA kezelés ISMERTETŐJE:Tekintse meg megújult weboldalunkat is : 
gasztroenterologia-szekesfehervar.hu

A gasztroenterológia az emésztőrendszer, a máj és epeutak illetve a hasnyálmirigy betegségeivel foglalkozó tudományág. A gasztroenterológia területéhez tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, a máj, a hasnyálmirigy, az epehólyag- és epevezeték betegségei. A gasztroenterológus szakorvosok ezen gasztroenterológiai betegségek és szövődményeik felismerésével, a diagnózis felállításával és gyógyszeres valamint endoszkópos kezelésével foglalkoznak.

Gasztroenterológiai konzultációt is a hozzá tartozó gasztroenterológiai alapvizsgálatokat ajánljuk minden nyelőcső, gyomor és bélpanaszokkal, valamint máj, hasnyámirigy és epeproblémákkal illetve ezen betegségek tüneteivel az Endo-Kapszula Magánorvosi centrumban jelentkező kedves betegünk számára.

A konzultáció tartalmazza a részletes gasztroenterológiai kórtörténet és panaszok rögzítését, a fizikális alapvizsgálatot, kezelési terv felállítását és a gyógyszeres kezelési javaslatot. Szükség esetén a doktor hasi illetve kismedencei ultrahangot készít, valamint szűrő jellegű székletvér tesztet írhat elő.

Az általunk végzett alap- és szűrővizsgálatok, hagyományos endoszkópos illetve kapszula endoszkópos eljárások révén megelőzzük a súlyosabb bajok kialakulását, ill. még időben felfedezzük őket, mikor még teljesen gyógyíthatók.

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban végzett részletes gasztroenterológiai vizsgálataink kiterjednek a beteg részletes kikérdezésére és a teljes kórelőzmény áttekintésére (gasztroenterológiai konzultáció), laboratóriumi (vér, vizelet, széklet) vizsgálatokra, hasi ultrahang vizsgálatra, gyomor- és vastagbéltükrözésre, valamint minden egyéb funkcionális gasztroenterológiai betegség vizsgálatára, pl. tejcukor érzékenység, lisztérzékenység, ételallergia, gasztroenterológiai motilitási vizsgálatok és manometria. A viszgálatokat és kezeléseket minden esetben magasan képzett, több évtizedes szakorvosi tapasztalattal rendelkező gasztroenterológus szakorvosaink végzik.

 

További részletek megújult weboldalunkon:
www.gasztroenterologia-szekesfehervar.hu/« vissza a kezelésekhez