Dr. Madácsy László blogja

kapszula_7

Dr. med. habil. Madácsy László profil videója.

2012.09.24.
megosztás - iwiw megosztás - facebook megosztás - twitter megosztás - google

Dr. med. habil. Madácsy László belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos bemutatkozó profil videoja.

 

Üdvözlöm! Dr. Madácsy László az EndoKapszula Magánorvosi Centrum orvosigazgatója vagyok! Köszönöm, hogy ellátogatott youtube profil vodeonkra! Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam. Tudom, hogy a beteg ember a legsebezhetőbb. Tudom, hogy az ember ilyenkor szeretné biztonságban, megbízható kezek között tudni magát, hogy csak a gyógyulásra kelljen koncentrálnia. Az állami egészségügyben szerzett szerteágazó tapasztalatok után azt tűztem ki célul, hogy olyan egészségügyi szolgáltatással álljak a betegek rendelkezésére, amely biztonságot, a lehető legkevesebb fájdalmat és a lehető legbarátságosabb környezetet biztosítja, hogy Önnek tényleg csak a gyógyulás legyen a feladata. A magán egészségügyi szolgáltatás keretében betegeink diagnózisát és gyógyulását a több évtizedes, hazánkban és határainkon túl is elismert szakmai tudás és tapasztalat mellett a legkorszerűbb orvosi technológiák alkalmazása is elősegíti. Magán klinikánk további előnye, hogy nálunk minden betegünkre megfelelő idő jut mind a panaszok megbeszélésére, mind pedig az eredmények értékelésére.
Fontosnak tartom azt is, hogy a problémákat, betegségeket megelőzzük, hiszen ez mindenkinek az érdeke, így klinikánkon a szűrések is fontos szerepet kaptak. 
De mindenek előtt nálunk a legfontosabb a kedvesség és a segítőkész orvosi és asszisztensi hozzállás, mely munkatársainkat kivétel nélkül jellemzi. 
Nálunk Önnek tényleg CSAK A GYÓGYULÁSSAL KELL TÖRŐDNI! Mert nekünk, SZENVEDÉLYÜNK A GYÓGYíTÁS!
 
 
Magánorvosi Centrumunk az általános belgyógyászati problémák mellett speciálisan szakosodott a gasztroenterológiai betegségek felismerésére és kezelésére, ezen belül is az endoszkópos (tükrözéses) vizsgálatok teljes spektrumának fájdalommentes elvégzésére. Az altatásban végzett endoszópos vizsgálatokat altatóorvos és anaesthesiológiai szakasszisztens bevonásával végezzük, melynek során akalmazott intravénás narcosis hatására a vizsgálat alatt a paciens kellemesen alszik, pihen, és a beavatkozásra nem emlékszik. Ezen felül Magánorvosi Centrumunk kiemelt tevékenysége a kapszula endoszkópia, mely vizsgálatokat hazánkban egyedülállóan nagy számban és különleges gyakorlati tapasztalattal végezzük. Magánorvosi Centrumunkban lehetőség van a nyeőcső, a vékonybél, a vastagbél és a végbél kapszula endoszópos vizsgálatára is.
 
ELÉRHETŐSÉGEK
Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum
madacsy.laszlo@endo-kapszula.hu
Tel: 06-70-4149747
 

kapszula endoszkópia, belgyógyászat, gasztroenterológia, fájdalommentes endoszkópia, Dr. Madácsy László


« vissza a bloghoz

hozzászólok