Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum - - A Klinika bemutatása

A klinika bemutatása

Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum - - A Klinika bemutatása Magánorvosi Centrumunk az általános belgyógyászati problémák mellett speciálisan szakosodott a gasztroenterológiai betegségek felismerésére és kezelésére, ezen belül is az endoszkópos (tükrözéses) vizsgálatok teljes spektrumának fájdalommentes elvégzésére. Az altatásban végzett endoszópos vizsgálatokat altatóorvos és anaesthesiológiai szakasszisztens bevonásával végezzük, melynek során akalmazott intravénás narcosis hatására a vizsgálat alatt a paciens kellemesen alszik, pihen, és a beavatkozásra nem emlékszik. Ezen felül Magánorvosi Centrumunk kiemelt tevékenysége a kapszula endoszkópia, mely vizsgálatokat hazánkban egyedülállóan nagy számban és különleges gyakorlati tapasztalattal végezzük. Magánorvosi Centrumunkban lehetőség van a nyeőcső, a vékonybél, a vastagbél és a végbél kapszula endoszópos vizsgálatára is.

A gasztroenterológia az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, vékonybél és vastagbél, máj, epe és hasnyálmirigy) betegségeivel foglalkozó orvosi szakterület. Gasztroenterológust nyelészavar, gyomorégés, gyomorpanaszok, máj és epehólyag körüli rendellenességek, epekő, epeműtét utáni problémák, hasnyálmirigy-problémák, a székelési szokások megváltozása, véres széklet, illetve emésztési zavarok esetén keressük fel. Kivizsgálás szükséges lehet az alábbi tünetek előfordulása esetén is: hasi fájdalom, gyomorégés, székrekedés, haspuffadás, teltségérzet, rossz lehelet, émelygés, hányinger. A tápcsatornai daganatok korai és még gyógyítható szakban gyakorlatilag nem okoznak tüneteket, ezért is fontos ezen betegségek szűrővizsgálata, melyre különös hangsúlyt fordítunk. Rendelőnkben elérhető a vastagbél dagant szűrési lehetőségek teljes spektruma.

Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum - - A Klinika bemutatása

Magánorvosi Centrumunk kiemelten foglalkozik az alábbi tevékenységekkel:

Endoszkópia: nyelőcső-, gyomortükrözés, vékonybél tükrözés, vastagbél tükrözés, anoscopia. A vizsgálatok igény szerint teljes altatásban anaesthesiológus segítségével történnek. Endoszkópos vizsgálatok azonnal, az altatásban végzett vizsgálatok pedig maximum 5 munkanapon belül megtörténnek.

Endoszkópia (intervenciós/operatív): biopsia, polypectomia, mucosectomia, papillotomia, plasztik és fémstent behelyezés, kőextrakció, Oddi sphincter manometria.

Kapszula endoszkópia: A nyelőcső, a vékonybél és a vastagbél kapszula endoszkpos vizsgálata a legkorszerűbb GIVEN és INTROMEDIC technológiával történik, teljesen fájdalommentesen és a beteget nem terhelő un. noninvazív eljárással. A kapszula endoszkópia a vékonybél betegségek, a tisztázatlan vashiányos vérszegénység, a vékonybél Crohn betegség, a lisztérzékenység és az obskurus (tisztázatlan eredetű) tápcsatornai vérzések egyedülállóan pontos kimutatási lehetősége. Vastagbél polypok szűrése az alacsony rizikócsoportban, tünetekkel nem rendelkező egyéneken. Vizsgálatok 2 munkanapon beül!

Funkcionális betegségek kivizsgálása: reflux betegség diagnosztikája: endoszkópia, nyelőcső manometria, nyelészavarok diagnosztikája manometriával.

Helicobacter diagnosztika: C14 Helicobacter kilégzési teszt 100% pontossággal és fájdalom mentesen.

Ultrahang diagnosztika: hasi ultrahang, nyaki erek ultrahang vizsgálta, pajzsmirigy ultrahang vizsgálat, lágyrészek ultrahang vizsgálta.

Labor diagnosztika: Ételallergia vizsgálat, tejcukor érzékenység vizsgálata, vékonybél dysbacteriosis


MUNKATÁRSAINK

Dr. med. habil. Madácsy László

Főorvos, Címzetes egyetemi docens Dr. med. habil. Madácsy László

SZAKTERÜLETE: Belgyógyász, Nukleáris medicina és Gasztroenterológus szakorvos, Endoszkópos vizsgálatok, ERCP - epeúti endoszkópia

Üdvözlöm!

Dr. Madácsy László az EndoKapszula Magánorvosi Centrum orvosigazgatója vagyok! Köszönöm, hogy ellátogatott oldalunkra! engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam.

Tudom, hogy a beteg ember a legsebezhetőbb. Tudom, hogy az ember ilyenkor szeretné biztonságban, megbízható kezek között tudni magát, hogy csak a gyógyulásra kelljen koncentrálnia.

Az állami egészségügyben szerzett szerteágazó tapasztalatok után azt tűztem ki célul, hogy olyan egészségügyi szolgáltatással álljak a betegek rendelkezésére, amely biztonságot, a lehető legkevesebb fájdalmat és a lehető legbarátságosabb környezetet biztosítja, hogy Önnek tényleg csak a gyógyulás legyen a feladata. A magánegészségügyi szolgáltatás keretében betegeink diagnózisát és gyógyulását a több évtizedes, hazánkban és határainkon túl is elismert szakmai tudás és tapasztalat mellett a legkorszerűbb orvosi technológiák alkalmazása is elősegíti. Magán klinikánk további előnye, hogy nálunk minden betegünkre megfelelő idő jut mind a panaszok megbeszélésére, mind pedig az eredmények értékelésére.

Fontosnak tartom azt is, hogy a problémákat, betegségeket megelőzzük, hiszen ez mindenkinek az érdeke, így klinikánkon a szűrések is fontos szerepet kaptak. 

Általános belgyógyászati, kardiológiai, nőgyógyászati és urológiai valamint reumatológiai problémák mellett intézményünk speciálisan szakosodott a gasztroenterológiai betegségek felismerésére és kezelésére, ezen belül is az endoszkópos (tükrözéses) vizsgálatok teljes spektrumának (gyomortükrözés/gasztroszkópia és vastagbéltükrözés/kolonoszkópia) fájdalommentes, altatásban történő elvégzésére.

Exluzív környezetben, a legmodernebb műszerekkel, világszínvonalú ellátással és Európában is elismert több, mint 20 év gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakorvosokkal várjuk szeretettel kedves pácienseinket Székesfehérváron a Budai út 316. szám alatt található Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban!

De mindenek előtt nálunk a legfontosabb a kedvesség és a segítőkész orvosi és asszisztensi hozzállás, mely munkatársainkat kivétel nélkül jellemzi. 

Nálunk Önnek tényleg CSAK A GYÓGYULÁSSAL KELL TÖRŐDNIE!

Mert nekünk SZENVEDÉLYÜNK A GYÓGYÍTÁS!

Bemutatkozó profil video itt: www.youtube.com/watchDr. Oczella László

Főorvos Dr. Oczella László

SZAKTERÜLETE: Belgyógyászat, Gasztroenterológia
SZAKTERÜLETE: Belgyógyász és Gasztroenterológus szakorvos, Endoszkópos specialista: gasztroszkópia, kolonoszkópia, ERCP – epeúti endoszkópia
 Az állami egészségügyben 29 éves belgyógyászati és gasztroenterológiai ambuláns orvosi és szakorvosi osztályos tapasztalatokat szereztem. 1991-óta végzek önállóan endoszkópos vizsgálatokat, az utóbbi 5 évben évben több mint 3000 endoszkópos vizsgálati számmal és széles körű szakmai érdeklődési területtel rendelkezem és lelkiismeretesen végeztem szakorvosi tevékenységemet. Tudományos társaságok tagságai: Magyar Gasztroenterológiai Társaság, Magyar Hypertonia Társaság, Magyar Klinikai Farmakológiai Társaság
 
 
 
 


Dr. Szalai Milán

Szakorvos Dr. Szalai Milán

SZAKTERÜLETE: Belgyógyászat, Gasztroenterológia

 Győrben született 1983-ban. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi karán szerezett orvosi diplomát summa cum laude minősítéssel. Egy évet Pécsett az I. sz. Belgyógyászati Klinikán dolgozott, majd 2008-ban tért vissza szülővárosába és 2016. februárjáig a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház I. sz. Belgyógyászati és Gastroenterológiai osztályán dolgozott. Kapszulás endoszkópos, gastroszkópos, colonoszkópos gyakorlatot szerzett. 2012-ben belgyógyászati majd 2014-ben gastroenterológiai szakvizsgát tett.

Tudományos munka keretében bélrendszeri vérzések diagnosztikájával és ellátásával, valamint vastagbél polypokról készült képek számítógépes analízisével is foglalkozik.

Kórházi munkája mellett háziorvosi ügyeletben is dolgozott 3 évig. Kórházi házi munkája keretében 8 éven keresztül vett részt sürgősségi betegellátásban.Dr. Murányi Miklós

Főorvos Dr. Murányi Miklós

SZAKTERÜLETE: Aneszteziológus szakorvos (altatóorvos)

Orvosi diplomáját 1990-ben, aneszteziológus szakvizsgáját 1994-ben szerezte. 1993-tól 2007-ig, annak megszűntetéséig dolgozott az Országos Gyógyintézeti Központ Intenzív Therápiás és Anaesthesiológiai osztályán altatóorvosként. Elsősorban általános sebészeti, hasi és mellkas sebészeti műtétek betegeinek altatását végezte. Ebben az időszakban szerezte meg gyakorlatát az endoszkópos vizsgálatok területén is, mivel a gasztroenterológiai osztály vastagbéltükzéseinek egy részében már akkor alkalmazta a Propofollal végzett kontrollált mély szedációt. Jelenleg a Kistarcsai Kórházban szerződött anaesthesiológus. Pozitív, nyugodt személyisége és a gasztroenterológiai beavatkozások terén szerzett nagy szakmai gyakorlata nélkülözhetetlen tagjává tette intézetünk munkájának.Dr. Bokori György

Főorvos Dr. Bokori György

SZAKTERÜLETE: Kardiológia, Intervenciós kardiológia

Dr. Bokori György vagyok, belgyógyász és kardiológus, speciális szakterületem az intervenciós kardiológia (szívkatéterezés). Több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a belgyógyászati és kardiológiai intenzív betegellátás, valamint a kardiológiai betegek kivizsgálása területén (szív ultrahang, terheléses szív ultrahang, terheléses EKG és Holter monitorizálás). Szeretettel várom betegeimet.

kardiologia-szekesfehervar.hu/Dr. Balogh Gábor

Főorvos Dr. Balogh Gábor

SZAKTERÜLETE: Sebész, Proctológus, Mellkas sebész szakorvos

Dr. Balogh Gábor vagyok, általános sebészettel és mellkassebészettel fogalkozom és az Endo-Kapszula KFT proctológiai szakrendelését vezetem.Dr. Fenyőházi Jenő

főorvos Dr. Fenyőházi Jenő

SZAKTERÜLETE: Szülészet és nőgyógyászat

Dr. Fenyőházi Jenő szülész-nőgyógyász szakorvos, jelenleg a Siófoki Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa.Dr. Kiss Attila

főorvos Dr. Kiss Attila

SZAKTERÜLETE: Sebészet és urológia

Sebész és urológus szakorvos. Urológiai, andrológiai szakrendeléseket látok el az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban. Szeretettel várom betegeimet.Dr. Horváth Viktor PhD

Egyetemi tanársegéd Dr. Horváth Viktor PhD

SZAKTERÜLETE: belgyógyász, diabetológus, kardiológus
Dr. Horváth Viktor vagyok, belgyógyász, diabetológus és kardiológus. Több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Diabetológiai illetve kardiológiai szakrendeléseken betegeim alapos kivizsgálása és hosszútávú gondozása jelenti munkám lényegét. Szeretettel várom betegeimet.
diabetologia-szekesfehervar.hu


Dr. Málits Erika

Adjunktus, szakorvos Dr. Málits Erika

SZAKTERÜLETE: Radiológia és ultrahang dignosztika

Dr. Málits Erika radiológus szakorvos vagyok. Ultrahang diagnosztikai járóbeteg szakrendelésemen szeretettel várom betegeinket.Papp Ibolya

Intézetvezető főnővér Papp Ibolya

SZAKTERÜLETE: Endoszkópos szakasszisztens, ápolónő

Szeretettel köszöntöm betegeinket. Főnővérként és vezető asszisztensként célom olyan betegközpontú orvosi ellátás feltételeinek biztosítása, ahol a beteg az első pillanatban tudja, hogy biztonságban van, hiszen kedves, szolgálatkész és a szakmájuk legjavát nyújtó egészségügyi személyzet veszi körül, aki lehetőség szerint minden kérését teljesíti és igyekszik eloszlatni félelmeit.Kozákné Papp Gabriella

Kozákné Papp Gabriella

SZAKTERÜLETE: gyógytornász

2000-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán,mint gyógytornász.Baloghné Dobos Nelli

Baloghné Dobos Nelli

SZAKTERÜLETE: Gyógymasszőr

"A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására."
Várok minden gyógyulni, felfrissülni és relaxálni vágyót.
 Végh Éva

recepció vezető Végh Éva

SZAKTERÜLETE: szakasszisztens

Végh Éva vagyok!

Szeretettel köszöntöm betegeinket!Murányiné Kövi Henriett

szakassziszetens Murányiné Kövi Henriett

SZAKTERÜLETE: anaeszteziológus szakassziszetens

Szeretettel köszöntöm betegeinketHegedűs Henriett

recepciós munkatárs Hegedűs Henriett

SZAKTERÜLETE: recepció

Szeretettel köszöntöm betegeinket!Szatmáry Ildikó

mérlegképes könyvelő Szatmáry Ildikó

SZAKTERÜLETE: Számvitel, pénzügy

Szeretettel köszöntöm betegeinket!