Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum - - A Klinika bemutatása

A klinika bemutatása

Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum - - A Klinika bemutatása Magánorvosi Centrumunk az általános belgyógyászati problémák mellett speciálisan szakosodott a gasztroenterológiai betegségek felismerésére és kezelésére, ezen belül is az endoszkópos (tükrözéses) vizsgálatok teljes spektrumának fájdalommentes elvégzésére. Az altatásban végzett endoszópos vizsgálatokat altatóorvos és anaesthesiológiai szakasszisztens bevonásával végezzük, melynek során akalmazott intravénás narcosis hatására a vizsgálat alatt a paciens kellemesen alszik, pihen, és a beavatkozásra nem emlékszik. Ezen felül Magánorvosi Centrumunk kiemelt tevékenysége a kapszula endoszkópia, mely vizsgálatokat hazánkban egyedülállóan nagy számban és különleges gyakorlati tapasztalattal végezzük. Magánorvosi Centrumunkban lehetőség van a nyeőcső, a vékonybél, a vastagbél és a végbél kapszula endoszópos vizsgálatára is.

A gasztroenterológia az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, vékonybél és vastagbél, máj, epe és hasnyálmirigy) betegségeivel foglalkozó orvosi szakterület. Gasztroenterológust nyelészavar, gyomorégés, gyomorpanaszok, máj és epehólyag körüli rendellenességek, epekő, epeműtét utáni problémák, hasnyálmirigy-problémák, a székelési szokások megváltozása, véres széklet, illetve emésztési zavarok esetén keressük fel. Kivizsgálás szükséges lehet az alábbi tünetek előfordulása esetén is: hasi fájdalom, gyomorégés, székrekedés, haspuffadás, teltségérzet, rossz lehelet, émelygés, hányinger. A tápcsatornai daganatok korai és még gyógyítható szakban gyakorlatilag nem okoznak tüneteket, ezért is fontos ezen betegségek szűrővizsgálata, melyre különös hangsúlyt fordítunk. Rendelőnkben elérhető a vastagbél dagant szűrési lehetőségek teljes spektruma.

Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum - - A Klinika bemutatása

Magánorvosi Centrumunk kiemelten foglalkozik az alábbi tevékenységekkel:

Endoszkópia: nyelőcső-, gyomortükrözés, vékonybél tükrözés, vastagbél tükrözés, anoscopia. A vizsgálatok igény szerint teljes altatásban anaesthesiológus segítségével történnek. Endoszkópos vizsgálatok azonnal, az altatásban végzett vizsgálatok pedig maximum 5 munkanapon belül megtörténnek.

Endoszkópia (intervenciós/operatív): biopsia, polypectomia, mucosectomia, papillotomia, plasztik és fémstent behelyezés, kőextrakció, Oddi sphincter manometria.

Kapszula endoszkópia: A nyelőcső, a vékonybél és a vastagbél kapszula endoszkpos vizsgálata a legkorszerűbb GIVEN és INTROMEDIC technológiával történik, teljesen fájdalommentesen és a beteget nem terhelő un. noninvazív eljárással. A kapszula endoszkópia a vékonybél betegségek, a tisztázatlan vashiányos vérszegénység, a vékonybél Crohn betegség, a lisztérzékenység és az obskurus (tisztázatlan eredetű) tápcsatornai vérzések egyedülállóan pontos kimutatási lehetősége. Vastagbél polypok szűrése az alacsony rizikócsoportban, tünetekkel nem rendelkező egyéneken. Vizsgálatok 2 munkanapon beül!

Funkcionális betegségek kivizsgálása: reflux betegség diagnosztikája: endoszkópia, nyelőcső manometria, nyelészavarok diagnosztikája manometriával.

Helicobacter diagnosztika: C14 Helicobacter kilégzési teszt 100% pontossággal és fájdalom mentesen.

Ultrahang diagnosztika: hasi ultrahang, nyaki erek ultrahang vizsgálta, pajzsmirigy ultrahang vizsgálat, lágyrészek ultrahang vizsgálta.

Labor diagnosztika: Ételallergia vizsgálat, tejcukor érzékenység vizsgálata, vékonybél dysbacteriosis


MUNKATÁRSAINK

Dr. med. habil. Madácsy László

Főorvos, Címzetes egyetemi docens Dr. med. habil. Madácsy László

SZAKTERÜLETE: Belgyógyász, Nukleáris medicina és Gasztroenterológus szakorvos, Endoszkópos vizsgálatok, ERCP - epeúti endoszkópia

Üdvözlöm!

Dr. Madácsy László az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum orvosigazgatója vagyok! Köszönöm, hogy ellátogatott oldalunkra! engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam.

Tudom, hogy a beteg ember a legsebezhetőbb. Tudom, hogy az ember ilyenkor szeretné biztonságban, megbízható kezek között tudni magát, hogy csak a gyógyulásra kelljen koncentrálnia.

Az állami egészségügyben szerzett szerteágazó tapasztalatok után azt tűztem ki célul, hogy olyan egészségügyi szolgáltatással álljak a betegek rendelkezésére, amely biztonságot, a lehető legkevesebb fájdalmat és a lehető legbarátságosabb környezetet biztosítja, hogy Önnek tényleg csak a gyógyulás legyen a feladata. A magánegészségügyi szolgáltatás keretében betegeink diagnózisát és gyógyulását a több évtizedes, hazánkban és határainkon túl is elismert szakmai tudás és tapasztalat mellett a legkorszerűbb orvosi technológiák alkalmazása is elősegíti. Magán klinikánk további előnye, hogy nálunk minden betegünkre megfelelő idő jut mind a panaszok megbeszélésére, mind pedig az eredmények értékelésére.

Fontosnak tartom azt is, hogy a problémákat, betegségeket megelőzzük, hiszen ez mindenkinek az érdeke, így klinikánkon a szűrések is fontos szerepet kaptak. 

Általános belgyógyászati, kardiológiai, nőgyógyászati és urológiai valamint reumatológiai problémák mellett intézményünk speciálisan szakosodott a gasztroenterológiai betegségek felismerésére és kezelésére, ezen belül is az endoszkópos (tükrözéses) vizsgálatok teljes spektrumának (gyomortükrözés/gasztroszkópia és vastagbéltükrözés/kolonoszkópia) fájdalommentes, altatásban történő elvégzésére.

Exluzív környezetben, a legmodernebb műszerekkel, világszínvonalú ellátással és Európában is elismert több, mint 20 év gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakorvosokkal várjuk szeretettel kedves pácienseinket Székesfehérváron a Budai út 316. szám alatt található Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban!

De mindenek előtt nálunk a legfontosabb a kedvesség és a segítőkész orvosi és asszisztensi hozzállás, mely munkatársainkat kivétel nélkül jellemzi. 

Nálunk Önnek tényleg CSAK A GYÓGYULÁSSAL KELL TÖRŐDNIE!

Mert nekünk SZENVEDÉLYÜNK A GYÓGYÍTÁS!

Bemutatkozó profil video itt: www.youtube.com/watch



Dr. Oczella László

Főorvos Dr. Oczella László

SZAKTERÜLETE: Belgyógyászat, Gasztroenterológia
SZAKTERÜLETE: Belgyógyász és Gasztroenterológus szakorvos, Endoszkópos specialista: gasztroszkópia, kolonoszkópia, ERCP – epeúti endoszkópia
 Az állami egészségügyben 29 éves belgyógyászati és gasztroenterológiai ambuláns orvosi és szakorvosi osztályos tapasztalatokat szereztem. 1991-óta végzek önállóan endoszkópos vizsgálatokat, az utóbbi 5 évben évben több mint 3000 endoszkópos vizsgálati számmal és széles körű szakmai érdeklődési területtel rendelkezem és lelkiismeretesen végeztem szakorvosi tevékenységemet. Tudományos társaságok tagságai: Magyar Gasztroenterológiai Társaság, Magyar Hypertonia Társaság, Magyar Klinikai Farmakológiai Társaság
 
 
 
 


Dr. Szalai Milán

Szakorvos Dr. Szalai Milán

SZAKTERÜLETE: Belgyógyászat, Gasztroenterológia

 Győrben született 1983-ban. A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi karán szerezett orvosi diplomát summa cum laude minősítéssel. Egy évet Pécsett az I. sz. Belgyógyászati Klinikán dolgozott, majd 2008-ban tért vissza szülővárosába és 2016. februárjáig a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház I. sz. Belgyógyászati és Gastroenterológiai osztályán dolgozott. Kapszulás endoszkópos, gastroszkópos, colonoszkópos gyakorlatot szerzett. 2012-ben belgyógyászati majd 2014-ben gastroenterológiai szakvizsgát tett.

Tudományos munka keretében bélrendszeri vérzések diagnosztikájával és ellátásával, valamint vastagbél polypokról készült képek számítógépes analízisével is foglalkozik.

Kórházi munkája mellett háziorvosi ügyeletben is dolgozott 3 évig. Kórházi házi munkája keretében 8 éven keresztül vett részt sürgősségi betegellátásban.



Dr. Murányi Miklós

Főorvos Dr. Murányi Miklós

SZAKTERÜLETE: Aneszteziológus szakorvos (altatóorvos)

Orvosi diplomáját 1990-ben, aneszteziológus szakvizsgáját 1994-ben szerezte. 1993-tól 2007-ig, annak megszűntetéséig dolgozott az Országos Gyógyintézeti Központ Intenzív Therápiás és Anaesthesiológiai osztályán altatóorvosként. Elsősorban általános sebészeti, hasi és mellkas sebészeti műtétek betegeinek altatását végezte. Ebben az időszakban szerezte meg gyakorlatát az endoszkópos vizsgálatok területén is, mivel a gasztroenterológiai osztály vastagbéltükzéseinek egy részében már akkor alkalmazta a Propofollal végzett kontrollált mély szedációt. Jelenleg a Kistarcsai Kórházban szerződött anaesthesiológus. Pozitív, nyugodt személyisége és a gasztroenterológiai beavatkozások terén szerzett nagy szakmai gyakorlata nélkülözhetetlen tagjává tette intézetünk munkájának.



Dr. Balogh Gábor

Főorvos Dr. Balogh Gábor

SZAKTERÜLETE: Sebész, Proctológus, Mellkas sebész szakorvos

Dr. Balogh Gábor vagyok, általános sebészettel és mellkassebészettel fogalkozom és az Endo-Kapszula KFT proctológiai szakrendelését vezetem.



Dr. Kiss Attila

főorvos Dr. Kiss Attila

SZAKTERÜLETE: Sebészet és urológia

Sebész és urológus szakorvos. Urológiai, andrológiai szakrendeléseket látok el az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban. Szeretettel várom betegeimet.



Horváth Viktor PhD

Dr. Horváth Viktor PhD

SZAKTERÜLETE: belgyógyász, diabetológus, kardiológus
Dr. Horváth Viktor vagyok, belgyógyász, diabetológus és kardiológus. Több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Diabetológiai illetve kardiológiai szakrendeléseken betegeim alapos kivizsgálása és hosszútávú gondozása jelenti munkám lényegét. Szeretettel várom betegeimet.
diabetologia-szekesfehervar.hu


Papp Ibolya

Intézetvezető főnővér Papp Ibolya

SZAKTERÜLETE: Endoszkópos szakasszisztens, ápolónő

Szeretettel köszöntöm betegeinket. Főnővérként és vezető asszisztensként célom olyan betegközpontú orvosi ellátás feltételeinek biztosítása, ahol a beteg az első pillanatban tudja, hogy biztonságban van, hiszen kedves, szolgálatkész és a szakmájuk legjavát nyújtó egészségügyi személyzet veszi körül, aki lehetőség szerint minden kérését teljesíti és igyekszik eloszlatni félelmeit.



Csajbók Éva

Dr Csajbók Éva

SZAKTERÜLETE: endokrinológia, belgyógyászat, diabetológia, obezitológia, hipertonológia

Általános orvosi diplomát 1994-ben szerzett-  summa cum laude minősítéssel, ezt követően előbb belgyógyászati, majd endokrinológiai szakorvosi képesítést szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 2006-ban a Magyar Diabétesz Társaság minősített orvosa címet kapott, majd 2015-ben diabetológia, obezitológia, hipertonológia licenszet szerzett. Fitness- és testépítő edzői kepésítéssel is rendelkezik, mely fontos a túlsúlyos betegek mozgásterápiájának tervezésében.

Fő tevékenysége jelenleg az endokrinológiai és diabetológiai betegek ellátása, kivizsgálása, gondozása, túlsúlyos-elhízott betegek dietetikai és életmód-,valamint mozgásterápiás tanácsadása, a női és férfi eredetű meddőség kivizsgálása, kezelése. 



Nádudvari Piroska

Dr Nádudvari Piroska

SZAKTERÜLETE: Aneszteziológus szakorvos (altatóorvos)

  



Vahid Navazandehv

Dr. Vahid Navazandehv

SZAKTERÜLETE: Ultrahang diagnosztika

Az orvosi diplomámat 2011-ben szereztem Debrecenben, és rögtön munkába is álltam a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Oktatókórházban, mint radiológus. Itt egészen 2017-ig dolgoztam. Ez idő alatt megszereztem a szakorvosi diplomámat is 2016-ban. Jelenleg főállásban a Siófoki kórházban dolgozom, külsős ultrahangos szakorvosként pedig az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban. Eddig több mint 15000 ultrahang vizsgalatot végeztem. Ezek között leginkább hasi, carotis doppler, nyaki lágyrész, vénás color doppler,váll és térd ízületi, pajzsmirigy, parotis, hasfali és here ultrahng vizsgálatok voltak túlnyomó részben. Gyerek és felnőtt pácienseim egyaránt voltak.



Miklovicz Imola

Dr. Miklovicz Imola

SZAKTERÜLETE: Reumatológia

1999 óta dolgozom a Fejér megyei Szt. György Egyetemi Oktatókórház Reumatológia Osztályán. Szakorvosi képesítést 2005-ben szereztem reumatológiából.
Fekvő- és járóbeteg ellátás keretében kezelek degeneratív ízületi betegség miatt szenvedő betegeket. Ízületi betegségeket kezelünk a legkorszerűbb terápiákkal.



Sziklási Tímea

Sziklási Tímea

SZAKTERÜLETE: Endoszkópos szakasszisztens

  



Tőgl Katalin

Tőgl Katalin

SZAKTERÜLETE: Nőgyógyászati és labor szakasszisztens

  



Bajcsi Katalin

Bajcsi Katalin

SZAKTERÜLETE: Egészségügyi asszisztens

  



Bárdos Petra

Bárdos Petra

SZAKTERÜLETE: Egészségügyi asszisztens

   



Maróti Zsófia

Maróti Zsófia

SZAKTERÜLETE: Endoszkópos szakasszisztens

  



Stadler Anikó

Stadler Anikó

SZAKTERÜLETE: Gazdasági Igazgató

A BGF-PSZFK-án végeztem mint Pénzügyi-vállalkozási szakértő. Hosszú éveket dolgoztam a versenyszférában gazdasági vezetői beosztásban. Örülök, hogy egy aktív, innovatív csapat tagja lehetek.



Alföldi Andrea

Alföldi Andrea

SZAKTERÜLETE: Gazdasági ügyintéző

  



Volf Gáborné

Volf Gáborné

SZAKTERÜLETE: Pénzügyi ügyintéző

  



Keszi Zoltánné Piroska

Keszi Zoltánné Piroska

SZAKTERÜLETE: Recepció vezető